Content uit ‘t koppie of content met je copy?

Een tekstschrijver uit Zwolle, waarom zou je daarnaar op zoek gaan? Een stukje schrijven kan toch iedereen? Dat is wat ik vroeger ook altijd dacht. Dat ik schrijven ontzettend leuk vond om te doen, dat was mooi meegenomen. Maar dat het anderen zoveel moeite kan kosten om een tekst op papier te zetten, of er zelfs niet toe in staat zijn, daar heb ik lange tijd niet bij stilgestaan. Het moment waarop ik me realiseerde over een uniek talent te beschikken kan ik me echter nog zeer goed heugen. Het was in de vijfde klas van de middelbare school. Daar werd de tekstschrijver uit Zwolle die ik heden ten dage ben écht geboren.

Op zoek naar een creatieve tekstschrijver uit Zwolle?

Mijn eerste stappen als tekstschrijver (niet in Zwolle)

Al op jonge leeftijd haalde ik mijn plezier uit het schrijven van verhaaltjes en gedichten. Ellenlange opstellen schreef ik al op de basisschool. Maar tijdens een schoolreis met vwo 5 naar Toscane realiseerde ik me pas écht dat schrijven iets is wat je ligt of niet. De opdracht was: schrijf tijdens de reis een column over één van de naar jouw mening meest memorabele momenten van de reis. Waar velen er met frisse tegenzin een rommelig stukje van een half kantje uit wisten te persen, schreef ik liefst vier verhalen, waarvan ik me mijn lofzang over het San Siro-stadion van AC Milan nog het best kan heugen. Maar wat ik me tevens herinner is het lovende commentaar van de docent Nederlands. “Daar moet je wat mee doen!” is wat hij zei. Zijn raad volgde ik op en een jaar of acht later begon ik voor mezelf als tekstschrijver in Zwolle.

Tekstschrijver uit Zwolle zonder poespas

Wat ik het belangrijkst vind wanneer ik teksten schrijf in Zwolle is dat iedere alinea, iedere zin en ieder woord raak is. Sterker nog: iedere komma moet nut hebben. Ben je dus op zoek naar een tekstschrijver uit Zwolle die vooral snel werkt, maar wiens teksten vooral bol staan van de clichés (“kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel”) en standaardzinnetjes (“hier ben je aan het juiste adres voor…”)? Dan raad ik je aan vooral even verder zoeken. Zoek je echter een tekstschrijver uit Zwolle bij wie de nadruk ligt op de nadruk en die zich verdiept in jouw doelgroep? Dan ga ik met alle plezier de uitdaging aan!

Je kunt bij mij terecht voor o.a. de volgende soorten teksten:

✓ Boeiende blogs;
✓ Converterende copy voor je website;
✓ Creatieve content marketing;
✓ Inspirerende interviews;
✓ Krachtige klantverhalen;
✓ Pakkende persberichten;
✓ Razend interessante redactionele teksten;
✓ Scorende SEO-teksten;
✓ Vlammende vacatureteksten;
✓ Wetenswaardige whitepapers!
!

Naast als tekstschrijver in Zwolle fungeer ik ook met veel plezier als communicatieadviseur, klankbord, inspirator of hoe je het ook wilt noemen. Met andere woorden: ik help je graag gave ideëen te bedenken om tot vernieuwende content te komen. Heb je zelf een tekst geschreven en heb je baat bij een kritische blik? Ik check je tekst, breng waar mogelijk verbeteringen aan en geef je tips voor het schrijven van nóg meer pakkende teksten. Eigenlijk kun je met al je vragen met betrekking tot contentcreatie bij me terecht!

Specialiteit: journalistieke teksten met inhoud

Hoewel ik als allround tekstschrijver uit Zwolle breed inzetbaar ben, ligt mijn persoonlijke voorkeur met name bij redactionele teksten, interviews en achtergrondverhalen. Mijn achtergrond in en voorliefde voor de journalistiek ligt hier zonder meer aan ten grondslag. Werk je dus aan magazine, wil je een persbericht de deur uit doen of wil je op creatieve wijze free publicity genereren? Aarzel dan niet en neem contact op!

Maak ook gebruik van mijn diensten als tekstschrijver in Zwolle

Heb je dus een interessante klus waar ik je mee kan helpen? Bel dan gauw naar +31 6 48398534, stuur me een WhatsAppje , mail naar frank@tijdvoorpubliciteit.nl of vul onderstaand contactformulier in. Als veelzijdige tekstschrijver uit Zwolle weet ik vast en zeker raad met je klus!

Neem contact op

    Tekstschrijver Zwolle
    Tekstschrijver Zwolle