Zorg ook voor free publicity in Zwolle

Op zoek naar een expert in free publicity in Zwolle? Dan ben je bij het eenmans marketingbureau Tijd voor publiciteit van Frank Breukelman uit Zwolle aan het juiste adres. Samen met Frank bezorg je jouw bedrijf gratis media-aandacht. Het enige dat je nodig hebt is een goed, nieuwswaardig verhaal. Jouw free publicity-expert uit Zwolle zorgt ervoor dat je verhaal wordt omgezet in een doeltreffend persbericht, dat hij deelt met relevante, veelal regionale media. Met wat geluk sta je dezelfde week al in de krant met een positief en wetenswaardig nieuwsartikel over jouw bedrijf!


Hoe genereer je free publicity voor je bedrijf in Zwolle?

free publicity zwolle

Het proces van gratis media-aandacht proberen te verkrijgen om je naamsbekendheid te vergroten leunt op een interessante wisselwerking. Jij als bedrijfseigenaar wilt gratis publiciteit voor je bedrijf uit Zwolle, de (lokale) krant wil een nieuwswaardig artikel kunnen plaatsen. Je dient er dan ook goed bij stil te staan dat je in zekere mate afhankelijk bent van de pers.

Nieuwswaardigheid creëren

Gratis publiciteit in Zwolle krijg je dan ook niet zomaar. Je dient in een persbericht daadwerkelijk iets nieuwswaardigs te melden te hebben, wil de lokale krant in Zwolle en omstreken over je publiceren. Houd, als je streeft naar free publicity in Zwolle, dan ook altijd de doelgroep van het aan te schrijven medium in je achterhoofd. Waar zit de krantenlezer op te wachten en waarop juist niet? Het commerciële aspect dient slechts subtiel aanwezig te zijn. Free publicity in Zwolle is weliswaar gratis reclame, maar moet niet als zodanig herkenbaar zijn. De enige reden dat een medium immers over je bedrijf wil berichten, is omdat het voor de lezers relevant is.

Wil je nu graag meer weten over free publicity? In onderstaande video wordt helder uitgelegd hoe het werkt!


Video: hoe werkt free publicity in Zwolle?

Free publicity in Zwolle middels een persbericht

Het doel is dus duidelijk: gratis media-aandacht door nieuws te verspreiden over je bedrijf. Het middel? Een persbericht. Dit persbericht dient zo volledig mogelijk te zijn en – zoals gezegd – ook wezenlijk nieuwswaarde te bevatten. Alleen dan werkt free publicity voor je bedrijf in Zwolle.

Daarom ben bij Tijd voor publiciteit dan ook aan het juiste adres. Publiciteitscoach Frank Breukelman uit Zwolle heeft ervaring in de journalistiek én in marketing. Hij (her)kent jouw commerciële belang, maar weet ook hoe een journalist redeneert. Zodoende weet Frank een persbericht op dusdanige wijze te schrijven, dat de redacteur die het persbericht uiteindelijk onder ogen krijgt er in principe niets meer aan hoeft te veranderen.

Dat is van evident belang, aangezien de journalist altijd het laatste woord heeft. Hij mag een persbericht dus aanpassen als hij dat nodig acht. Een onervaren persberichtenschrijver, zonder kennis van de werking van de journalistiek, zal dan ook gauw merken dat zijn persbericht uitgebreid geredigeerd of zelfs helemaal niet geplaatst wordt. Dan gaat een groot deel van de waarde van free publicity voor je bedrijf uit Zwolle verloren.

Ook gratis in het nieuws?

Meer weten over free publicity? Lees dan eens het artikel Waarom werkt free publicity? of raakt geïnspireerd door vijf totaal andere voorbeelden van gratis publiciteit. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om de naamsbekendheid te vergroten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Frank Breukelman: dé expert in free publicity in Zwolle en omstreken!

Neem contact op

    Free publicity Zwolle
    Free publicity Zwolle