Een reclamebureau in Zwolle? Kies voor gratis publiciteit!

Ben je op zoek naar een reclamebureau in Zwolle of omgeving? Stel jezelf dan eens de vraag wat je doel daarbij precies is. En vooral ook hoe een reclamebureau uit Zwolle je daar precies bij kan helpen. Wil je meer klanten? Meer omzet? Meer bezoekers op je website? Meer naamsbekendheid? Of eigenlijk dit hele rijtje? Grote kans dat dit laatste het geval is. Alleen: kan ieder reclamebureau uit Zwolle je hier zonder meer bij helpen? Je denkt wellicht van wel, maar ik durf te stellen dat dit niet het geval is. Waarom? Dat leg ik hieronder verder uit. Maar eerst wat meer info over Tijd voor publiciteit.

Wie of wat is Tijd voor publiciteit?

Tijd voor publiciteit is het éénmans reclamebureau van Frank Breukelman uit Zwolle. Het is erop gericht bedrijven, waaronder met name mkb’ers en zelfstandigen, op positieve wijze aan free publicity te helpen. Dat wil zeggen: het verkrijgen van media-aandacht zonder dat je het betreffende medium hiervoor hoeft te betalen. Met deze specifieke, specialistische dienstverlening onderscheidt Tijd voor publiciteit zich van alle andere reclamebureaus uit Zwolle en omstreken.

Wat doet reclamebureau Tijd voor publiciteit uit Zwolle niet?

Oké, volledig toegespitst op het generen van gratis publiciteit dus. Maar dat wil dan ook zeggen dat je bij Tijd voor publiciteit voor bepaalde diensten ook niet terecht kunt, terwijl ze door andere reclamebureaus in en om Zwolle wel aangeboden worden, toch? Ja, dat klopt helemaal en dat is een zeer bewuste keuze. Ik geloof namelijk niet zo in bekende, oppervlakkige marketingmethodes, zoals:

  • Advertenties in kranten, tijdschriften, op de radio of tv;
  • E-mailmarketing;
  • Search Engine Advertising (adverteren in Google);
  • Social media-marketing.

Valt je iets op aan het bovenstaande lijstje? Nee? Wel, wat – als je het mij vraagt – de verbindende factor tussen deze vier methodes is, is dat ze allen volslagen herkenbaar zijn als zijnde reclame. Iedereen met ook maar een klein beetje genrekennis – en die hebben we allemaal, omdat we dag in, dag uit voortdurend worden blootgesteld aan reclame – begrijpt meteen dat de afzender van een dergelijke boodschap een bedrijf is dat als doel heeft jou iets te verkopen. En omdát we zoveel te maken krijgen met reclame raken we er óf geïrriteerd door óf we worden er als het ware immuun voor.

Dat laatste wil zeggen dat we er zó doorheen prikken en reclame als het ware gewoon negeren. Zonde wanneer jij er als bedrijf een hoop geld in gestoken hebt! En tóch zal menig reclamebureau uit Zwolle je er nog steeds van willen overtuigen dat dit soort methodes toch echt dé manier is om aan meer klanten te komen…

Oké, toegegeven: bovenstaande is wellicht enigszins gechargeerd. Of eigenlijk weet ik dat wel zeker. Natuurlijk hebben deze marketingmethodes hun werking. Niet voor niets steken wereldwijd bedrijven hier miljoenen euro’s in. Het punt dat ik eigenlijk wil maken is dat je waarschijnlijk méér uit je huidige marketingactiviteiten kunt halen, zonder dat je je er bewust van bent.

Maar wat doe je dan wél?

Laten we inderdaad to the point komen. Niet voor niets vroeg ik je in de inleiding te bedenken wat voor jou de reden is om een reclamebureau uit Zwolle in te schakelen. Als jouw insteek het vergroten van je naamsbekendheid is, dan zit je bij Tijd voor publiciteit goed. Dit is namelijk een significant andere doelstelling dan ‘meer omzet’, ‘meer klanten’ of ‘meer winst’. Een grotere naamsbekendheid zal je namelijk op de langere termijn helpen en ondersteunend zijn aan al je andere marketingactiviteiten. Een advertentie in de krant, op Facebook of in Google daarentegen zijn gericht op ‘snel scoren’. Prima natuurlijk, ook op de korte termijn moet er geld binnenkomen. Maar vergeet niet dat zonder naamsbekendheid dit soort strategieën geen of aanmerkelijk minder effect hebben!

Stel je maar eens voor: je vraagt een reclamebureau uit Zwolle om je te helpen met je online vindbaarheid. En vooruit, je laat ook nog een Facebook-campagne opzetten. Na een poos sta je op de voor jou belangrijkste zoekwoorden op de bovenste posities van de Google-zoekresultaten. Op enkele hevig concurrerende zoekwoorden adverteer je in Google Ads. Maar ondanks dat het aantal vertoningen in Google zichtbaar toeneemt, blijft het verkeer naar je website toch achter, zowel organisch als via de advertenties. En ook die Facebook-campagne levert minder clicks op dan je verwacht had. Wat kan er aan de hand zijn?

Nou, waar dat oh-zo-slimme reclamebureau uit Zwolle géén rekening mee gehouden heeft, is dat vrijwel niemand ooit van je heeft gehoord. En zo kan het dus zomaar zo zijn dat, ondanks jouw prachtige posities in Google, potentiële bezoekers toch klikken op een site die weliswaar lager staat, maar waarvan de naam ze bekend voor komt. Dit is precies waar reclamebureau Tijd voor publiciteit uit Zwolle zich op richt: het vergroten van je naamsbekendheid, om je overige marketingactiviteiten beter te laten renderen.

Laat je ook helpen door een reclamebureau uit Zwolle dat verder denkt!

Hopelijk is het duidelijk geworden wat het reclamebureau uit Zwolle van Frank Breukelman voor je kan betekenen. Hoog tijd om contact op te nemen! Stuur me een mailtje op frank@tijdvoorpubliciteit.nl, bel me via +31 6 48398534, benader me via WhatsApp of gebruik onderstaand contactformulier om gauw in contact te komen. Zonder twijfel kan reclamebureau Tijd voor publiciteit uit Zwolle ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost geven!

Neem contact op

    Reclamebureau Zwolle
    Reclamebureau Zwolle